CAFETARIA DE PAUW NIEUWSTADT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Pauw Nieuwstadt. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 19:16 Vaker besteld hier, bezorging duurde wat langer wegens een wegafsluiting. Daarvoor verontschuldigingen gekregen, maar kan gebeuren. Eten is goed en zitten echt hele lekker dingen tussen! Ik ga zeker nog vaker bestellen
26 nov 2022 om 20:54 Gewoon heel goede sushi en op tijd bezorgd
26 nov 2022 om 13:35 Lekkere verse sushi en op tijd bezorgd. Top!
26 nov 2022 om 12:11 Bezorger bracht uitgescheurde zak waar alles uit was gevallen. Eten was niet meer warm (sushi uiteraard ook niet, maar dat was ook niet de bedoeling ). Was wel balen!
22 nov 2022 om 20:04 Zoals altijd, heerlijk eten
30 okt 2022 om 19:41 Super restaurant zeer goed eten, snelle correcte levering tegen eerlijke prijs. Al jaren zeer goede kwaliteit en smakelijk verse sushi zeker een aanrader wij blijven altijd bij hun bestellen.
20 okt 2022 om 21:17 Suchi teveel rijst en veel te groot, weinig vulling en geen smaak. Jammer want we zijn veel beter gewend van jullie.
20 okt 2022 om 18:54 Super jammie!!
16 okt 2022 om 21:27 Om 19:30 besteld, om 21:30 nog steeds niks. 3x gebeld, steeds hetzelfde, bezorger is onderweg
16 okt 2022 om 21:18 Always the same. Not sure why I gave it another chance. The sushi is good, but after about an hour late, and a phone call to ask what happened to my order, they finally put it together for delivery an hour and 20 minutes later than requested.
16 okt 2022 om 18:56 Eten was heerlijk
12 okt 2022 om 19:31 Zoals altijd op de afgesproken tijd ons eten bezorgd! Heerlijk zoals we van de Pauw gewend zijn!